Usi Sectionale

Liniștea și puterea unei afaceri vin și de la un garaj sigur

În esență, ușile de garaj secționale industriale Barrier® sunt la fel cu cele rezidențiale, doar ceva mai mari, suficient ca în garaj să poată intra un camion sau un autobuz. Dimensiunile acestora pot atinge 8 x 6 m. Acestea pot avea uși pietonale, cu prag.

Diversitatea ușilor de garaj Barrier®

Ușile de garaj Barrier® pot fi tip rulou sau secționale, cu acționare manuală sau electrică (prin buton / telecomandă) sau cu lanț reductor. Acționarea ușilor este foarte silențioasă. Panourile au 40 mm și sunt cu fețe din oțel de 0,5 mm, umplute cu spumă poliuretanică.

Accesorii Barrier Garaj

 • telecomandă cu 1, 2 sau 4 canale
 • semnalizator luminos de mișcare
 • selector cu cheie
 • baterie cu încărcător încorporat
 • deblocare exterioară

Ușile de garaj secționale industriale de la Barrier® sunt disponibile într-o gamă diversificată a caracteristicilor sau aspectului:

 • gamă largă de culori RAL sau decor lemn
 • sistem de blocare automată a ușii în șina de ghidare
 • rezistență mare la intemperii (funcționează între -20°C și +50°C)
 • siguranță sporită datorită opririi automate în caz de obstacol
 • economie de energie (oprire automată dacă ușa nu este folosită)
 • arcurile sunt garantate pentru 15.000 de cicluri.

Automatizari Porti

Mecanisme pentru porți suspendate în consolă

Dacă doriți o soluție confortabilă și modernă, ușor de controlat și adaptabilă oricărui stil arhitectonic, Barrier® vă propune porțile suspendate, mai rezistente și mai convenabile decât cele culisante. Mecanismul cu care acestea sunt dotate permite acționarea porții fără ca aceasta să atingă solul, nemaifiind afectată de condițiile meteorologice speciale cum ar fi înghețul, dezghețul sau stratul de zăpadă, de lungimea deschiderii sau de greutatea materialului.

În funcție de dimensiuni, porțile pot fi automatizate și acționate cu ajutorul unei telecomenzi, cartele de acces sau cartele de proximitate. Sistemele de automatizări sunt de asemenea prevăzute cu un mecanism de deschidere în cazul întreruperii curentului și pot fi dotate opțional cu acumulatori care să asigure o mai mare independență, chiar și în această situație.

În cazul în care deschiderea porților nu este permisă de dimensiunile curții, se pot realiza și porți culisante, astfel încât la deschiderea acesteia spațiul să poată fi accesat complet.

Cele mai bune sisteme de automatizări pentru porți, bariere și uși de garaj

Barrier® este partener cu furnizori de renume mondial, comercializând automatizări pentru toate tipurile de elemente de filtare a accesului în parcări, curți sau garaje:

 • automatizări pentru uși de garaj
 • automatizări pentru porți culisante
 • automatizări pentru porți batante
 • automatizări pentru porți suspendate
 • automatizări pentru bariere și sisteme de acces parcări cu plată

Siguranță în exploatare și fiabilitate

Toate automatizările pentru accesul auto au prevăzută deblocarea cu acționare manuală, în cazul lipsei sursei electrice. Motoarele electro – mecanice nu necesită o întreținere specială, ci doar menținerea unei curățenii normale a căilor de mișcare. Automatizările și motoarele sunt special concepute pentru trafic intens, fiind deosebit de fiabile.

Bariere Si Perdele Metalice

Perdele metalice pentru protecția spațiilor

Barrier® vă pune la dispoziție o gamă de perdele metalice cu rol protector, micro-perforate, pline sau sub formă de grilaj metalic. Culorile disponibile sunt cele ale gamei RAL sau aspect metalic, iar dimensiunile disponibile sunt de 0,4 / 8 m lățime x 0,7 / 8 m înălțime. Sistemul de comandă și acționare poate fi electrică, cu butoane sus-jos sau prin cheie, sau manuală. Caseta rulou se montează la interior sau exterior.

Bariere pentru acces în incinte sau garaje

Concepute în special pentru instituțiile care doresc să monitorizeze și să regularizeze intrarea și ieșirea autovehiculelor din parcare. Barierele automate sunt acționate cu motoare de 24Vcc și permit conectarea de acumulatori. În cazul întreruperii alimentării cu energie, brațul barierei se poate debloca prin cheie. Acționarea acestora se poate face cu telecomandă, cartele de proximitate, tastatură cu cod, buclă cu inducție magnetică.

Barierele noastre sunt soluția optimă și pentru parcări cu plată, permițând automatizări complexe.